Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi


Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.
HUOMAA: tuhman seuran yms. haku on kielletty!

Peruuta
Palaa listaan

26-vuotias mies, En kerro

Oon tällänen kohta 27-vuotta täyttävä räppäri/tubettaja jne vähä kaikkee viihteeseen ja taiteeseen liittyvää harrasteleva jätkä. :D Kiinnostuksena on tubettaminen ja räppääminen. Oon miettinyt, että näin kauan yksin asioita tehneenä ois mukava tehdä joko räppibiisejä tai videoita jonkun kanssa. :P

Välttämättä mtn yhteisvideoo en heti alkuu lähtis tekee vaan enemmän semmosta meininkiä, että tehään molemmat omia projekteja mutta autetaan toinen toista. :P Tällä tavalla yksin videoiden väkertäminen tai biisien väkertäminen ei oo niin yksinäistä. Myös valokuvaus ja kuvien räpsiminen vois olla hauskaa, jos jotain semmonen kiinnostais.

Multa löytyy tarvittava kalusto molempiin joten heittele viestiä, jos kiinnostelee! :P Mua ei haittaa, vaikka oisit aloittelija, mä osaan neuvoo ja jeesata alussakin. :P Tärkeintä mulle on se, että on hyvä tyyppi kenen kaa hengailla ja harrastaa.


Snapchat
sheikkilyyrinen
ĸikhttps:////omegle.fi//--seura-tiedot-263034.html
sheikkilyyrinen


Ilmoitus lisätty:
08:25 06.05.2021
ID: 263034

Snapcode

Ilmoita väärinkäyttö