Peruuta

Peruuta

Peruuta
×

Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

Tiedot itsestäsi






Yhteystietosi

Jätä kenttä tyhjäksi, jos sinulla ei ole kyseistä viestintä


Luo tili palveluumme, jotta voit sallia kaveripyynnöt sivustollamme. Voit myös poistaa ilmoituksesi helposti tilin avulla.








HUOMAA: tuhman seuran yms. haku on kielletty!

Peruuta
Palaa listaan

19-vuotias mies, En kerro

Tykkään nukkua. Pistän usein ananasta pizzaan enkä tykkää urheilusta. Tilaan jäätelöä aina tötterön kanssa, sillä mielestäni se tuottaa enemmän ravintoa kuin kupin kanssa. En ymmärrä, miksi kuppi? Mitä vittua? Jokatapauksessa, en tykkää kahvista, mutta tee on suotavaa.

Vaikka en kauheasti pelaa mitään pelejä, pelaan Total War kaltaisia pelejä, joissa en ole kertaakaan hävinnyt. Olen siis absoluuttisen nerokas sotastrategi ja omistan usean vuoden kokemusta kansojen diktatuurisesta hallitsemisesta, sekä kommunismin levittämisestä. Maineeni on levinnyt niin diplomaattisten suhteiden solmimisesta kuin tuhansien miesten komentamisesta sotakentällä.

Olen johtanut useita pieniä kansoja murskaamaan Rooman kaltaisia mahti-imperiumia ja nousemaan ykköseksi. Jopa mahtavan Osmaaninkin piti polvistua valtani alle. Olen hajottanut tuhansia valtioita ja orjuuttanut orjuuttajia. Olen siis täysin absoluuttisen mahtava maailman johtaja, jonka pelkkä olemassaolo horjuttaa monia hallituksia. Toivon, että tämä ei haittaa.

On olemassa vain yksi imperiumi, jota kunnioitan, enkä siksi ole niihin langettanut yhtäkään sormistani, ja se on Australian Emu Dynastia.

En vaadi parilta samanlaista älykkyyttä ja johtotaitoa, sillä tiedän, ettei poikkeuksellista älykkyyttäni kukaan täytä. Toivon kuitenkin, että pari olisi kiltti ja suvaitsevainen, sillä tykkään pepsistä enemmän kuin cocacolasta.

Toivon, että voisin joskus kävellä jonkun kanssa, auringonlaskun aikaan, poikki kaunista kukkaniittyä samalla kun Rooman Imperiumi hajoaa valtani alle pieniksi palasiksi.

Niin ja tykkään animesta !





Mun snap on pentagram_3


Skype
live:ariselitetorres2003
Snapchat
pentagram_3
ĸikhttps:////omegle.fi//--seura-tiedot-413608.html
pentagram3
Instagram
pentagram003
Randomi.fi


Mitä haen?

Haen: Kaikki käy, Tosirakkautta, Kavereita, Koemielellä, Hurvittelua, Peliseuraa,
Sukupuoli: nainen

Ilmoitus lisätty:
11:15 12.05.2023
ID: 413608

Snapcode

Ilmoita väärinkäyttö